ViccesVicces Azta!Azta! DühítőDühítő ImádomImádom SzomorúSzomorú

10 évnyi kutatás után jöttek rá, hogy a terhesség fertőz!

Statisztikai adatok szerint 2010 volt az az év, amikor Amerikában a terhességek száma a tetőfokára hágott, ugyanis 6,2 millió kismamát jegyeztek fel! Talán ez egy olyan dologgal magyarázható, amire a tudósok nem olyan régen jöttek rá.

Ma úgy határoztunk, hogy megmutatjuk a tudósok terhesség kutatásainak hipotéziseit. Bizonyos elméletek szerint a nők egymást fertőzik meg a “baba lázzal”.

2014-ben az “American Sociological Association” nevű folyóirat olyan tanulmányt tett közzé, aminek nagyon érdekes következtetései lettek, mégpedig az, hogy: a terhesség fertőző lehet. 10 éven keresztül töretlenül kutattak ezután a tudósok, a kilencvenes évektől egészen a 2000-es évekig. A kutatók 1720 nő adatait elemezték ki, és nagyon különös tendenciára bukkantak: a kísérlet végén a nők felének volt gyermeke.

Az interjúk során a nők olyan dolgokat említettek, mint a “barátságkapcsolatok”, ami nagyban befolyásolta azt, hogy a nők hamar teherbe essenek. Ez azért van, mert az emberek a környezetük és az interperszonális kölcsönhatások szerint járnak el, amelyek befolyásolják az általuk hozott döntéseket.

Ez azt jelenti, ha egy barátnő pozitívan éli meg az anyaságot és látszik az arcán a boldogság, akkor az elkezdi befolyásolni a termékenységi szándékot.

Vannak más lehetséges tényezők is, amelyek arra késztetnek, hogy megváltoztasd a termékenységi szándékaidnak a menetét és irányát.

Ha látod, hogy a barátnőd képes kezelni a gyermeket, az bizalmat ad, hogy te is hasonlóan jó anya leszel. Ha a barátnőd édesanya lett, azt fogod érezni, hogy le vagy maradva, ezért megpróbálod magad naprakészen tartani, hogy hamar bekövetkezzen a terhesség.

Meglepő módon, a “barátságkapcsolatok” tudják befolyásolni a nők gyerekeinek a számát. Ugyanaz a szisztéma, ha azt látod, hogy barátnőd több gyermeket is tud nevelni, akkor te is tudsz. Sőt, ha három gyermeke van neked meg csak egy, akkor megpróbálsz megint teherbe esni. 

Egy másik érdekes tény, hogy a “babaláz” nem létezik a testvérek között. Egyes kutatók ezt azzal magyarázzák, hogy a mai világban a barátok nagyobb jelentőséggel bírhatnak, mint a testvérek.

Ezért lehet kockázatos számodra minden olyan közeli barát, aki terhes lett vagy már megszülte a babáját. Észrevetted ezt a jelenséget közted és a barátaid között? A barátaid gyermekeinek a száma befolyásolja a te gyerekeidnek a számát?

Engedd szabadjára a kreativitásodat és oszd meg több millió emberrel!

Legyél Te is tartalomgyártó!

Újonc

Written by Dorina

10

10 híresség, akinek olyan hasonmása van, hogyha meglátod eldobod az agyad!

13

13 vonzó férfias jellemvonás, ami képes bármelyik nőt levenni a lábáról