ViccesVicces Azta!Azta! DühítőDühítő ImádomImádom SzomorúSzomorú

10 híresség, akinek olyan hasonmása van, hogyha meglátod eldobod az agyad!

10

Képzeld el, hogy sétálsz Podolszk utcáin és találkozol Leonardo DiCaprio-val! De nem úgy néz ki, ahogy a filmekben és a TV képernyői előtt egy rendezvény alkalmával, pufin ami önmagában már elég árulkodó és gyanakvó jel. Valójában ő Roman Burtsev, akit a világi média DiCaprio alteregójának nevez. De nem csak ő van egyedül, aki hasonmással bír, hanem sok más híresség is. Egyesek ebből előnyt kovácsolva váltak híressé. Ti tudjátok kik ezek a neves alteregók? Ha nem, most bemutatjuk őket nektek:

Mara Teigen - egy 21 éves modell, aki minden tekintetben hasonlít Angelina Joliera. A lány aktívan szerepel reklámokban is, amiért jól megfizetik.

Ezt a fényképet Oroszországban készítették, de a férfi neve ismeretlen. Viszont Jim Carrey-vel való hasonlóságuk egyértelmű. Nektek mi a véleményetek?

A horvát Elena Perich természeténél fogva hihetetlenül hasonlít Kim Kardashianra.

A 23 éves Ellinor Hellborg Svédországban lakik. Instagramon szerzett népszerűségét annak köszönheti, hogy megszólalásig hasonlít Adele-re.

Max Kessler, Adam Sandler alteregója. A Redditre felkerült egy kép, amiben Adam is szerepet játszott. Hihetetlen mennyire jól kezeli, hogy van egy hasonmása.

Michael Hickson - a búvár bajnok. A Rio-i Olimpián az újságírók egyszerűen nem tudták nem észrevenni, hogy mekkora hasonlóság van közte és Zac Efron között.

Ő itt Desi Perkins, Jennifer Lopez hasonmása. A lány reklámokban szerepel és már 3 millió követője van Instagramon.

Ez a fickó pontosan olyan, mint John Snowt a Trónok harcából, akit Kit Harington személyesít meg. A szerepet akár ez a fiú is megkaphatta volna, annyira hasonlít rá.

A francia sportoló Pauline Ferrand-Prévot teljesen megdöbbentette a világot, mikor kiderült, hogy tökéletesen olyan, mint Katalin cambridge-i hercegné.
.

Roman Burtsev, Podolszkból hihetetlenül hasonlít Leonardo DiCapriora. Otthagyta régi munkáját, és kapott egy saját reality showt, "Roman with DiCaprio" névvel. "Nem érzem úgy magam, mint egy sztár, bár állandóan ahhoz hasonlítanak, mert mindig képet akarnak velem csinálni."

Engedd szabadjára a kreativitásodat és oszd meg több millió emberrel!

Legyél Te is tartalomgyártó!

Újonc

Written by Dorina

17

17 csodálatos őszi manikűr, aminek láttán te is egyből körmöshöz akarsz menni!

10 évnyi kutatás után jöttek rá, hogy a terhesség fertőz!