11 filmplakát, amin senkinek sem tűntek fel az ordító bakik

Egy film sikerét alapvetően a színészgárda játéka, valamint a rendezők, producerek precíz munkája és a feldolgozott téma aktualitása, mélysége, érdekessége határozza meg, de nem szabad elfelejtkezni az apró részletekről sem. Amikor köztudottam dollár milliókat ölnek bele egy-egy szuperprodukcióba, azt gondolnánk, hogy a népes stáb mindenre gondol ,mindent az ellenőrzése alatt tart. De tévedünk, mivel néha csak azt sikerül a legjobban elszúrniuk és a legkevésbé hatékonyan ellenőrizniük, amit mindenki kivétel nélkül látni fog!

Nézzétek meg ezt a 11 nagyszabású mozihoz készült filmplakátot, amit nem kicsit sikerült alkotóiknak elbaltázni!

1. A sötét lovag

Egy város kifogyhatatlan bűnelkövetőkkel, amit az aktuális szuperhős nem tud elégszer megvédeni…de miért is? Lehet nem látja elég jól a problémát?Valószínűleg ez nem okozna gondot, ha a várost nem egy oszloppal szemben állva szemlélné, mint ahogy azt a film plakátján teszi.

2. Gulliver utazásai

Jack Black ennyire öreg lenne, hogy már a fogai is kihullottak? Ultra gázra sikeredtek az apró kis emberek a köteleikkel, rossz minőségűen van rámókolva az effekt a képre. Az pedig, hogy a színész szájába nincsenek fogak, vagy legalább a nyelv egy kis részlete, nagyon trehány munkára vall.

3.Gyilkos ösztön

Ha alaposan megnézzük Colin Farell fejét, akkor látni lehet,hogy csúfos végkifejlete lett annak a próbálkozásnak, hogy Farell fejméretét Hopkins-éhoz alakítsák. A kísérletezés csupán azt eredményezte, hogy a fej aránya tönkrement: a hajterület túlságosan feszített és a homlokméret is elnagyolt lett így.

4.Logan- farkasAnnyira azt akarták éreztetni, hogy a filmet szét fogja vetni a keménység, az erő, meg az ordító tesztoszteron, hogy csak az emberi biológiát hagyták figyelmen kívül.A Hugh Jackman keze irracionálisan nagyra sikeredett…de az is lehet, hogy egy mutáns kislánnyal sétálnak kéz a kézben, mivel ilyen hosszú ujjak egy ilyen kicsi kézhez semmiképp sem ‘járnak’.

5. Watchmen- Az őrzők

Nagyon menő az ‘öngyújtó’, igaz én úgy tanultam, hogy az ehhez hasonló dolgok beindításához azért egy gomblenyomás vagy akár egy kar meghúzása szükségeltetik. A fenti plakát megálmodója ellenben gondolattal irányítja a tárgyakat, vagy ki tudja.

6.Hétmérföldes szerelemMilyen cuki…sóhajtanak fel a romantikafüggők. Az viszont senkinek sem tűnt fel, hogy Drew Barrymore valószínűleg nagy kínokat élhetett át a fotó elkészülte közben, hacsak nincsenek gumiból a csontjai.Másképpen csak komoly törésekkel kivitelezhető ez a kusza kéztartás, vagy egy kis Photoshop bakival.

7.Férj és feleség

Szerelmi történet. Valóban az lenne?Akkor miért áll mindkét férfi olyan tartásban a plakáton, mintha esze ágában sem lenne elkapni az áhított arát?

8. Csak a testeden át!

Csak nekem fest úgy, mintha egy idegen testét ragasztották volna Eva Longoria fejéhez?

9. Terminator:Genisys

Meg tudná valaki magyarázni, hogy hogyan lehet egy robotnak az emberihez hasonló csontfogazata? Nekem kicsit furcsa a dolog, majdnem annyira, mint a látvány, ahogy a koponya tartva van, mintha egy bowling golyó lenne.

10. Ready Player One

Jelenleg Jekatyerina Lisina büszkélkedhet a leghosszabb lábbal a világon…vagy mégsem? Ha arányaiban nézzük a Ready Player One karakterének ugyanis körülbelül 180 cm-es lábai vannak…durva és látványos hiba.

11. A szépség és a szörnyeteg

Különleges szerelem, különleges rózsával. Csak nekem tűnt fel, hogy nincsenek tövisei ennek a gyönyörű rózsának?

Engedd szabadjára a kreativitásodat és oszd meg több millió emberrel!

Legyél Te is tartalomgyártó!

Tartalomkészítő

Written by Andi

Vélemény, hozzászólás?

Betöltés…

0

9 férfitest, melynek láttán a röhögés fog el, vágyakozás helyett

Íme az 5 csillagjegy, aki mágnesként vonzza a férfiakat!