ViccesVicces SzomorúSzomorú Azta!Azta! DühítőDühítő ImádomImádom

16 vicces fotó, ami elvesztett fogadások után született!

Biztos sokan jártatok már úgy, hogy olyan fogadást kötöttetek, amit sajnos elvesztettetek, ezért olyan dolgot kellett megtennetek, ami nagyon kínos volt számotokra. Cikkünk főszereplői is olyan fogadásba mentek bele, amiből egyesek jól, mások pedig nagyon rosszul jöttek ki. Ezeket szeretnénk most bemutatni nektek és megmutatni, hogy a fogadásokból mennyi öröm származik. 

“Megígértem az egyik betegnek, ha erős lesz és legyőzi a betegségét, akkor megborotválkozom. sikerült neki, úgyhogy én is betartottam az ígéretem.”

“Az édesapám tanárként dolgozik egy általános iskolában, megígérte a diákjainak, ha mindenki ötösre megírja a dolgozatát akkor triciklivel megy iskolába.”

‘A szüleimmel 8 éves koromban tanúk előtt kötöttem egy szerződést, hogy 21 éves koromig nem fogok se inni, se dohányozni, se más káros anyagot fogyasztani cserébe adnak 1200 dollárt:”

“A testvérem fogadást kötött a nagymamánkkal, hogy nem tud 100 ajándékot beszerezni neki csak Eurós boltból. Ő elfogadta a kihívást.”

“”Ezzel a 80 éves bácsival kötöttem egy fogadást, hogy ha rúdtáncol ebben a bárban, akkor fizetem az aznapi fogyasztását.”

“A barátaimmal szembe elveszítettem egy fogadást, ezért minden vásárlásomnál visszakapott 5 dollárt el kellett tennem, most tartok a száznegyedik bankjegynél.”

“Egy iskolaigazgató azt mondta az egész iskola a előtt, ha egy bizonyos tanulónak sikerül leérettségiznie, akkor rózsaszínre festeti a haját.”

“Az egyik osztálytársam sokáig azt állította, hogy ő bizony befér az iskolai szekrényébe, mivel nem hittük el, ezért megmutatta. És valóban…”

“A főnökömmel fogadtam, amit elvesztett, egy év után, aprópénzben fizette ki a tétet.”

“A barátnőmmel szemben elveszítettem egy fogadást, ezért egy dinoszaurusz jelmezben kellett becsekkolnom a repülőgépre, azt mondták a biztonsági őrök, hogy aranyos vagyok.”

“Elveszítettem egy fogadást, ezért körülbelül 3 órán át ellett próbababaként állnom egy ruhaüzletben.”

“Ezért nem szabad a barátaiddal fogadni, mert ez lesz a vége.”

“Az egyik haverom azt állította, hogy képes egy egész zacskó szívószálat a szájába, nem hittem el, ezért megmutatta.”

“A srácok a kocsmában nem hitték el, hogy képes leszek így megtartani a fehér golyót három dákó segítségével. Mivel sikerült ezért ők fizették az esti fogyasztásom.”

“A fiammal fogadtam, hogy nem tud elkapni egy sirályt. Meglepetésemre tévedtem.”

“Az osztálytársam fogadást kötött a töri tanárunkkal, amit sikeresen elvesztett.”

Engedd szabadjára a kreativitásodat és oszd meg több millió emberrel!

Legyél Te is tartalomgyártó!

Újonc

Written by Dorina

Vélemény, hozzászólás?

Betöltés…

0

Süsü, a sárkány

Valósághű próbababák…