ViccesVicces Azta!Azta! DühítőDühítő ImádomImádom SzomorúSzomorú

21 örömteli és boldog kép, ami mindenki napját egy pillanat alatt megváltoztatja

21

A közösségi média és a hírcsatornák az esetek többségében negatív hírekkel lepik el a világot, amin az emberek vagy vitatkoznak vagy panaszkodnak. Ám néha vannak olyan csodálatos és szívmelengető posztok, képek, bejegyzések, ami mellett nem tudunk szó nélkül elmenni. Hihetetlen, hogy az emberi jóság még mindig ott él néhány ember szívében és miattuk nem mondtunk még le az emberiségbe vetett hitünkről. Ma olyan sokat mondó képeket gyűjtöttünk össze, ami biztos, hogy egy-két könnycseppet csal a szemedbe pozitív értelemben.

Valószínű ő a világ legboldogabb gyermeke!! (Utolsó kemoterápiás nap)

A két fiatalabb kutya örök búcsút vesz szeretett társuktól.

Az alsó szomszéd ezt az üzenetet hagyta az ajtómon.
"Egy csodálatos zenész vagy. A férjem és én lassúztunk a dalodra. Köszönjük, hogy megosztod a dalodat velünk."

Az autizmussal küzdő fiamnak a betegség miatt, minden nehezére esik. De a fűnyírásban végre magára talált. Még sosem láttam ennyire boldognak.

"A kisfiam életében először evett abból a barackból, aminek a fáját még a nagypapám ültette el. Ő akkor azt mondta nekem, hogy az én gyermekem majd megkóstolhatja ezt a remek gyümölcsöt."

Ennek a férfinak agyi bénulása van, ennek ellenére atlétaként tevékenykedik. Az egyik nagy sportszergyártó cég meglepte őt egy szerződéssel.

"Még mindig működik." - mondja ez a kerekes székes fiatalember. Úgy látszik nagy a boldogság.

"A gyermekemnek sürgősen vese transzplantációs műtétre volt szüksége, egy fiatalember felajánlotta a veséjét, amiért örökre hálás leszek neki."
(A lányom kapott vesét. Köszönöm Willie ezt az önzetlen ajándékot.)

Ezek a fiúk ezelőtt soha nem találkoztak, csak az internetes játékon keresztül beszéltek egymással. Amikor egyik társuk kórházba került mindenki összegyűlt, hogy bemenjenek barátjukhoz.

Az életben vannak olyan dolgok, amik soha nem fognak megváltozni. Ilyen a szülői szeretet is.

Ennek a szegény kis méretű kutyának a gazdája olyan beteg volt, hogy már nem tudta levinni sétálni. Szomszédjaként úgy döntöttem, hogy majd én elviszem az ebet. Néhány hét után már ennyit fogyott a kutya.

Ezt a kisbabát a kórházban nem akarták megetetni arra hivatkozva, hogy piszkos és büdös. Ez a rendőrnő nem tudta tétlenül nézni, ezért ölbe kapta és megetette őt.

A legszebb és legboldogabb nap egy állatmenhelyen. Az összes ketrec üres, mindenki gazdira lelt.

Ezt a beteg fiatal lányt, elküldték a kozmetikából arra hivatkozva, hogy azért nem tudják megcsinálni a körmét, mert izeg-mozog. Ezt végignézte a szemközti boltban dolgozó hölgy, ezért ebédszünetében úgy döntött ő maga fogja kifesteni a lány körmeit.

Egy gyermekorvos, aki speciális módon írta meg az egyik kis páciensének a receptjét. Mindegyik gyógyszeres dobozt felmatricázta és a jelölések szerint írta le, mikor kell azokat bevenni.

Az első randevúnkon készült kép és az esküvőnk napján készült kép. Csupán 6 év telt el azóta.

A depresszió legyőzése nehéz folyamat. Kis lépésekben kell haladni.

Ez a két rendőr indította el a Pride felvonulást Londonban. A tömeg nagyon jól fogadta ezt a gesztust.

A szüleim 25 évnyi házasság után úgy döntöttek, hogy elválnak. Néhány év külön élés után újból összeházasodtak és Texasba költöztek, ahol vettek egy farmot. Ez az esküvői képük.

Egyes kultúrákban bizonyos tevékenységek bűncselekménynek minősülnek. Ám néhány törvénymódosítás miatt ez a család a lehető legboldogabb, mert dekriminalizálták fiúk tettét.

Engedd szabadjára a kreativitásodat és oszd meg több millió emberrel!

Legyél Te is tartalomgyártó!

Újonc

Written by Dorina

18

18 elképesztő kép, amire egyszerűen nem lehet logikus magyarázatot adni

20

20 tetoválás testvérpároknak, ami bizonyítja, hogy semmi sem lehet erősebb a családi köteléknél