ViccesVicces Azta!Azta! DühítőDühítő ImádomImádom SzomorúSzomorú

5 olyan típusú nő, akivel a férfiak nem akarnak kapcsolatot létesíteni!

6

Egyes lányokat körülvesznek a fiúk, másokat viszont egyáltalán nem és ez sok mindennek köszönhető. Például a szépségnek, alkatnak, stílusnak, viselkedési formának. A mai világban vannak olyan hölgyek, akikkel a férfiak nem szívesen foglalkoznak, mert nem tetszik nekik az, ahogy más emberekhez, illetve hozzájuk viszonyulnak. 

Ma úgy döntöttünk bemutatjuk azokat a típusú nőket, akikkel a pasik nem szándékoznak párkapcsolatot létesíteni. 

1. Aki az anyagi jólétet minden más fölé helyezi. Azok a nők akiknek ilyen értékrendje van taszítják azokat a férfiakat, akik komoly kapcsolatra vágynak.

2. Akik túlzásba viszik a bulizást. Mindegy, hogy szülinapról, céges partiról vagy a diploma megünnepléséről van szó. Egy nő mindig tudja hol a határ. Azok, akik nem ismerik korlátaikat csúnya látványt nyújthatnak illuminált állapotban. A férfiak nem veszik komolyan az ilyen nőket, így nem is szívesen létesítenek vele kapcsolatot. 

3. Vulgáris lányok, akik túlságosan magabiztosak. A férfiak örülnek, ha egy gyönyörű és jól ápolt nőt tudhatnak maguk mellett, de ha a nőnek semmi máson nem jár az esze csak a ruhákon és a kozmetikumokon, akkor ez már problémát jelenthet egy úriember számára.

4. Tudom, hogy egy kicsit ellentmondásos, de azokat a nőket sem részesítik előnyben, akik teljesen elhanyagolják megjelenésüket. Most nem a plusz kilókról beszélünk, vagy a kozmetikumok hiányáról, hanem a nőies öltözködésről. Az ártatlanság gyönyörű és vonzó. Szóval ennek a hiánya is problémákat okozhat.

5. Bizonytalan nő. Ez nem csak a mindennapokra vonatkozik, hanem az ágyban is. A szeretett nő fél kilépni a komfortzónájából. Egy kapcsolat intimitása nagyon fontos, és az elégedetlenség gyakran hűtlenséghez és váláshoz vezethet. Tanulj meg magabiztos lenni.

Engedd szabadjára a kreativitásodat és oszd meg több millió emberrel!

Legyél Te is tartalomgyártó!

Újonc

Written by Dorina

Vélemény, hozzászólás?

Betöltés…

0

Kommentek

0 komment

24

13 paranormális kép, ami tökéletes bizonyíték arra, hogy szellemek igenis léteznek!

17

17 csodálatos őszi manikűr, aminek láttán te is egyből körmöshöz akarsz menni!