Azta!Azta! ViccesVicces SzomorúSzomorú ImádomImádom

Íme az 5 csillagjegy, aki mágnesként vonzza a férfiakat!

A nők hajlamosak abba a hibába esni, hogy azt gondolják, csakis azok a nők lehetnek érdekesek a férfiak számára, akiknek tökéletes alakjuk és ránctalan babaarcuk van. És ez mekkora tévedés! Rengeteg férfitól hallottam azt, hogy odavan egy nőért, de nem tudja megmondani miért, mivel se nem különösen szép, nem túl jó az alakja, mégis vonzódik hozzá, mint a mágneshez. Mi más oka lehet ennek, mint az, hogy egyes nők olyan kisugárzással és személyiséggel rendelkeznek, ami egyszerűen megbabonázza a pasikat. 

Van öt csillagjegy, amiknek szülöttei profik abban, hogy pillanatok alatt magukba bolondítsák és hosszasan megrészegítve tartsák a férfiakat. Vajon te közéjük tartozol?

BikaA Bika jegyű nők magabiztosak, tudják, hogy gyönyörűek, kihangsúlyozzák az előnyeiket, kissé már-már nárcisztikusak is. Folyamatosan igénylik a visszajelzést, amit határozottságuk miatt meg is kapnak, hiszen nincs olyan férfi akinek ez a fajta túlcsorduló magabiztosság és keménység ne jönne be.

Ikrek

Egyáltalán nem a külsőségeivel hódít, ő az eszével és szertelenségével vesz le akárkit a lábáról. Állandóan pörgő energiabomba,vagánysággal, pimaszsággal fűszerezve, ami okot ad az állandó incselkedésre. Lelohaszthatatlan a jókedve, ami nem csak a férfi nemnek, gyakran a nőknek is imponál. Hosszú időn keresztül képes fenntartani az őt körülvevő csendes rajongást. Egy hibája van, nem túl hűséges típus, így a szakítás/összeveszés szinte elkerülhetetlen velük.

SzűzMaga a gyönyör, a báj, kellem…Bájos, szelíd, gyermeki szépség jellemzi, mind lélekben, mint testben. A szűz jegy szülöttei közé tartoznak általában azon nők, akikre azt mondják, hogy olyan ártatlanok, olyan megmenteni valók….és a férfiak ezt imádják. Mellettük igazán keménynek és gondoskodónak érezhetik magukat, ami borzasztóan imponál az erősebbik nemnek. Egyetlen hibájuk, hogy szeretetéhségük sosem hagy alább és a lankadó férfifigyelmet nem tűrik. Folyamatos bókok és nagyfokú törődés mellett azonban hosszan tartó, izgalmas partnerekké válnak.

Mérleg

A megértés nagymesterei. Velük igazán harmonikusan ki lehet jönni, köszönhető ez annak, hogy kiváló beszélgetőpartnerek, magas érzelmi intelligenciájuk van és fejlett a beleérző-képességük. Igazi menedékek ők a megfáradt férfi lelkeknek. Ők azok, akik mellett mindig komfortos az élet, mindig félig teli a pohár, nincs konfliktus és könnyű a kompromisszumkötés. Könnyedségük mindig nagyon vonzó társaik számára.

Vízöntő

 Ha a Vízöntő jegyben születtetek,igazán szerencsések vagytok, hiszen nem csak látványos szépséggel, de nagyszerű személyiséggel is rendelkeztek. Csak annyira önzőek, amennyire szabad,csak annyira vadak, ami még nem taszító, humorosak, de nem idegesítőek. Minden tulajdonság olyan mértékben van meg bennetek, ami  a pasiknak nem zavaró, de nincs is hiányérzetük. Mellettetek kiszámítható és gördülékeny az élet, de sosem unalmas. Eme jegy szülötteire mondják legtöbbször a férfiak, hogy életre szóló társnak való nők.

Engedd szabadjára a kreativitásodat és oszd meg több millió emberrel!

Legyél Te is tartalomgyártó!

Tartalomkészítő

Written by Andi

Vélemény, hozzászólás?

Betöltés…

0

11 filmplakát, amin senkinek sem tűntek fel az ordító bakik

14 kisgyerek, akikkel merő móka és kacagás az élet